Campus

Calendar cazări 2024-2025    Regulament cămine    Acte cazare 2023-2024. IF   Acte cazare 2023-2024. ID-IFR  Tarife cazare 2023-2024

 
Studenții repartizați în cele 3 etape își vor pierde locul de cazare dacă nu se prezintă la Administrația Căminului 9 până în data de 06 octombrie, ora 16:00!
 
Precizări suplimentare privind procesul de cazare
 
Informații generale despre procesul de cazare se găsesc la:  https://www.unitbv.ro/studenti/administrative/camine-si-cazari
 

Studenții care primesc loc de cazare trebuie să confirme locul prin achitarea taxei de cămin aferentă lunii octombrie, conform termenelor precizate în calendar. Neachitarea taxei în perioadele menționate atrage pierderea locului alocat.

 

La Facultatea de Silvicultură cazarea studenților se face conform criteriilor stabilite de Art.6 din Regulamentul privind funcționarea căminelor studențești  și în concordanță cu Art.8.  Repartizarea locurilor de cazare pentru studenții din anul I se face pe programe de studii, proporțional cu numărul de cereri. La stabilirea ierarhizării stă media de admitere/punctajul aferent situației școlare.

Având în vedere condițiile impuse prin Regulamentul referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respective imposibilitatea afișării listelor nominale de cazare pentru anul universitar 2023-2024, s-au luat următoarele decizii:

  1. Studenții din anii superiori (II, III, IV, V, VI – ciclul de licență și anii I, II ciclul de master) vor primi pe platforma INTRANET, în contul propriu instituțional, contractul de cazare;
  2. Studenții anul I - licență și anul I - master (care nu au absolvit ciclul de licență în anul 2023) vor primi contractul de cazare în contul de admitere.

 

Comisia de cazare este formată din:
 
Conf. dr. ing. Florin HĂLĂLIȘAN, prodecanul cu studenții - președinte;
Ing. Silvana Alina DARIE, secretar șef facultate - membru;
Melania ALBOTĂ, student senator - membru;
Andrei Grațian POPA, student - membru.
 

Studenții Facultății de Silvicultură și exploatări forestiere din Brașov vor fi cazați în Căminul 9 (str. Memorandumului, nr. 34, tel. Administrație: 0751990423). Repartizarea în cămin se va face conform Regulamentului privind organizarea și funcționarea căminelor studențești.

 În centrul nostru universitar există două mari complexuri studențeşti: Memorandului (MEMO) şi Colina Universității în total, 13 cămine.

Complexul MEMO: 2534 de locuri de cazare

Complexul Colina Universității: 1.700 de locuri de cazare

Studenții Facultății de Silvicultură și exploatări forestiere se cazează doar în Căminul 9 (Complex Memo), iar taxa de cămin este de 445 lei (locuri bugetate) sau 645 lei (locuri cu taxă).

Accesul la internet în căminele studențeşti este gratuit. Totodată, vă punem la dispoziție două săli IT, cu o capacitate de 50 de locuri fiecare. Sălile le vei găsi în corpul C, pe Colină.

Cazarea la cămine

După ce ai ocupat camera la cămin, prima procedură importantă este aceea de a-ți obține viza de flotant, care atestă că ai domiciliul temporar în Braşov. Actele de care ai nevoie sunt afişate la intrarea în fiecare cămin, împreună cu termenul limită de depunere. Actul de identitate îl vei primi înapoi în aproximativ 3 săptămâni, aşa că fă-ți o copie înainte să-l predai pentru viză.

După ce plăteşti căminul, mergi la Administrație cu chitanța, ca să-ți ştampilezi legitimația de cămin. Suma care trebuie plătită este trecută în contractul pe care îl primeşti când te cazezi. Căminul se plăteşte lunar. Întârzierile se taxează cu 0,5% pe zi. Dacă întârzii cu plata mai mult de 20 de zile, vei fi chemat la Administrație.

 

COLINA ARENA

Colina Arena este terenul sintetic din complexul studențesc „Colina”. Are o suprafață de 1.000 m2 și este dotat cu instalație de nocturnă.

colina league Medium

Sala mare de sport se află pe Colina Universității și are o suprafață de 1.000 m2. Așadar, este suficient de mare pentru un meci de handbal, baschet, volei, fotbal, tenis de masă, badminton sau tenis de câmp.  

Sala mică de sport (600 m2) și sala de gimnastică (300 m2) se află tot pe Colina Universității.  

Sălile sunt disponibile pentru baschet, volei, tenis de masă, badminton, gimnastică aerobică, ritmică, dansuri, arte marțiale sau tenis de câmp.

 

 

COLINA CLUB

1 392 Medium


La Colina Club, pe Colina Universității (la parterul căminului 16) vă punem la dispoziție mese de biliard și mese de ping-pong pe care le puteți folosi gratuit. Iar marile competiții sportive le puteți urmări la televizor chiar de pe terasa din Colina Club.

 

Cabinete medicale

 DSC 5507 Medium

Dispensar studențesc

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student
vizat pe anul universitar în curs. Studenții de anul I vor prezenta, în locul carnetului de student, adeverința de student. De consultațiile medicale beneficiază studenții care sunt din afara județului Brașov

 

Cabinet stomatologic

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
De consultații și tratament stomatologic beneficiază toți studenții Universității Transilvania din Brașov. Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student vizat pe anul universitar în curs.

Toate serviciile medicale sunt gratuite pentru studenții Universității Transilvania din Brașov.

 

Cantine-restaurant

IMG 1866 Medium

Vei putea lua masa la cantinele-restaurant din cele două complexuri studențești:
Cantina 1 (Memo)
Cantina 2 (Colina Universității)

Prețurile sunt pentru buzunarele studențești: costul unui meniu complet este de aproximativ 13 lei.

Vezi meniul zilnic