O nouă practică de Silvicultură...

Și în acest an, în luna iulie, disciplina de Silvicultură a facultății a organizat practica de specialitate pentru studenții anului III din programul de studiu cu același nume.

S-a lucrat - curățiri, puneri în valoare de rărituri, elagaj artificial de vară - în arborete administrate de Regia Publică Locală a Pădurilor (RPLP) Kronstadt (Brașov) (12 studenți), RPLP Săcele (5 studenți), precum și, în premieră, în spații forestiere sau parcuri din domeniile Mikes (Zăbala-Covasna), respectiv Arcuș-Covasna (13 studenți).

În zilele toride de vară, studenții au învățat nu doar aspectele practice ale Silvotehnicii parcurse, teoretic, doar online, ci și că sunt și vor rămâne colegi de promoție și peste 50 de ani, că fără a lucra împreună și a se ajuta, a mânca și bea împreună, a trăi împreună probabil cea mai frumoasă și mai intensă perioadă din viață, nu există nimic.

Iar trecerea prin cele două domenii i-a obligat, pe toți participanții, să se gândească și la istoria întortocheată, dar atât de captivantă, a Transilvaniei...

Din partea tuturor, adresăm colegilor și prietenilor din producție, precum și proprietarilor celor două domenii, care ne-au arătat mult sprijin și înțelegere, mulțumiri amicale și recunoștință - sperăm să revenim și la anul!

15

12

13

14